Пошуковий запит: (<.>A=Нещадим Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Заєць В. А. Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки [Електронний ресурс] / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // Якість технологій та освіти. - 2011. - № 2. - С. 163-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yakict_2011_2_33
|
2. |
Нещадим Л. Розвиток зеленого туризму як фактора покращення соціальної сфери Черкаського регіону [Електронний ресурс] / Л. Нещадим // Журнал європейської економіки. - 2015. - Т. 14, № 4. - С. 400-407. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jee_2015_14_4_5
|
3. |
Тимчук С. В. Моніторинг сучасного стану туристичної галузі та туристичних потоків в Україні [Електронний ресурс] / С. В. Тимчук, Л. М. Нещадим // Економіка. Менеджмент. Бізнес. - 2015. - № 1. - С. 200-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecmebi_2015_1_32
|
4. |
Чорна Т. М. Медико-соціальні наслідки аварії на Чорнобильській атомній електростанції [Електронний ресурс] / Т. М. Чорна, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, В. А. Заєць // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 83-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_12 Наведено результати аналізу медико-соціальних наслідків радіоактивного забруднення території України внаслідок катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції. У ході дослідження проаналізовано загальну площу забруднення радіонуклідами території Білорусі, України та Російської Федерації; описано основні впливи іонізуючого випромінювання на навколишнє середовище, а також вплив на живі організми. Вивчено взаємозв'язок стану захворюваності населення України за останні десятиліття з Чорнобильською катастрофою, зміни законодавчої бази, що гарантує пільги постраждалим громадянам і дітям, які проживали на території віднесеній до зони посиленого радіоекологічного контролю до 1 січня 2015 р.
|
5. |
Нещадим Л. М. Песпективнi напрями диверсифiкацiї туристичної дiяльностi в Українi [Електронний ресурс] / Л. М. Нещадим, С. В. Тимчук // Молодий вчений. - 2016. - № 8. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_8_9
|
6. |
Нещадим Л. Н. Туристическая привлекательность и предпосылки развития агротуризма в Украине [Електронний ресурс] / Л. Н. Нещадим, С. В. Тимчук // Молодий вчений. - 2015. - № 4(2). - С. 12-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_4(2)__3
|
7. |
Нещадим Л. М. Інноваційні методи економічного аналізу діяльності туристичних підприємств в Україні [Електронний ресурс] / Л. М. Нещадим, С. В. Тимчук // Бізнес-навігатор. - 2017. - Вип. 2. - С. 84-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2017_2_15
|
8. |
Нещадим Л. М. Екологізація туристичних послуг аграрних підприємств [Електронний ресурс] / Л. М. Нещадим, С. В. Тимчук // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 96(2). - С. 190-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_96(2)__15
|
9. |
Тимчук С. В. Моніторинг сучасного стану та перспективи розвитку туризму в регіонах України [Електронний ресурс] / С. В. Тимчук, Л. В. Нещадим // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 97(2). - С. 116-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_97(2)__13
|
10. |
Тимчук С. В. Розвиток туризму в рамках співпраці "Україна-Вишеградська четвірка" [Електронний ресурс] / С. В. Тимчук, Л. М. Нещадим, Д. В. Нагернюк // Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. - 2017. - № 4. - С. 167-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_ekon_2017_4_19
|
11. |
Нещадим Л. М. Туристичне районування території черкаського регіону [Електронний ресурс] / Л. М. Нещадим, С. В. Тимчук, Н. В. Терещук // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2021. - Вип. 98(2). - С. 51-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2021_98(2)__7
|
12. |
Нещадим Л. М. Інноваційні методи та технології приготування десертної продукції [Електронний ресурс] / Л. М. Нещадим // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. - 2021. - № 1-2. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/itsph_2021_1-2_9
|
13. |
Кирилюк І. М. Діджиталізация як основний фактор розвитку індустрії гостинності в умовах сучасних викликів [Електронний ресурс] / І. М. Кирилюк, Л. М. Нещадим, А. Г. Благополучна // Актуальні проблеми розвитку економіки регіону. - 2022. - Вип. 18(2). - С. 217-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/aprer_2022_18(2)__23
|